Gezellige en goede Yoga lessen in Utrecht en Wageningen

Hier komt een kort stukje tekst te staan. Hier komt een kort stukje tekst te staan. Hier komt een kort stukje tekst te staan. Hier komt een kort stukje tekst te staan. Hier komt een kort stukje tekst te staan.
Voorbeeld USP Voorbeeld USP Voorbeeld USP Voorbeeld USP

Vrijblijvend meer informatie ontvangen?

We zullen je niet lastig vallen met nieuwsbrieven, daarnaast zijn je gegevens veilig bij ons! Beloofd.

  ''Stop het gevecht met jezelf!''

  De kwaliteit van jouw leven is volledig afhankelijk van jouw gewoontes.
  Door goed te luisteren naar jouw verhaal, krijgen wij een beter beeld van welke actie-stappen jij kan nemen om de beste versie van jezelf te worden!
  Niet door in gevecht te springen met jezelf, maar juist door jouw eigenschappen en levensstijl te gebruiken om zonder stress en met bewezen principes de kwaliteit van jouw leven te verbeteren...
  Wij geloven niet in die simpele crash-diets en crash-workout, maar in persoonlijke aandacht en actie-plannen die jou nog jarenlang laten zien hoeveel potentie jij in je hebt!

  Jouw doel is onze missie!

  Tientallen tevreden deelnemers gingen jou al voor

  De GoalTrainers zijn anders. In het begin was ik helemaal niet zo fit, maar in plaats van mij ongemakkelijk te voelen dat ik de oefening nog niet zo goed kon, werd ik juist gemotiveerd en geholpen om steeds beter te worden. Ik ben ontzettend blij om mijzelf een GoalTrainer te mogen noemen.

  Anouk Andeweg

  GoalTrainer

  Werkelijk heel gaaf om mee te trainen. Traners stralen plezier, speelsheid uit en zijn zeer toegeweid en professioneel in de begeleiding naar een hoger plan. Top. En lekker hard trainen, hou ik van!

  Jolanda Qualm

  GoalTrainer

  Because of the supportIve energy of both the trainers and the group I've managed to achieve more goals and healthy habits than I could have hoped this year. If you feel like you want to improve to a more healthy lifestyle, change your bad habits into good ones and set new goals together, the GoalTrainers can definitely help you with this.

  Aron Nooteboom

  GoalTrainer

  Wat is dit gaaf! Ik heb laatst een dag meegetraint en ben er veel gemotiveerder door geworden. Je ziet echt dat de trainers hun werk leuk vinden en stralen alleen maar energie uit. Kortom; ik vond het zelf echt geweldig en zou het zeker aanraden!

  David van Vugt

  GoalTrainer

  Training

  Krijg een sterk, mobiel en atletisch lichaam met meer controle en balans

  Voeding

  voel je energieker en scherper door jouw relatie met voeding te versterken!

  Mindset

  Stop het gevecht met jezelf, start de mentale rust en ontdek jouw mentale potentie!

  Jij staat centraal

  Hoe jij jouw persoonlijke doelen kan bereiken met GoalTrainers?

  Laten we daar samen achterkomen!
  • 1

   Stap 1: Persoonlijk gesprek

   Elk persoon is anders, om jou het best te kunnen helpen willen wij je eerst even leren kennen in een kort maar doeltreffend gesprek!

  • 2

   Stap 2: Passend actie-plan

   Met de informatie uit het persoonlijke gesprek geven wij jou een professioneel actie-plan wat past binnen jouw levensstijl!

  • 3

   Stap 3: Tijd om te vliegen

   Met het duidelijke actie-plan vlieg jij binnen no-time richting de beste en energiekste versie van jezelf!

  Wat mensen over ons schrijven

  Trainen bij goaltrainers is zeker een ervaring. Guido helpt iedereen, ongeacht zijn niveau en hij past zijn uitleg daar ook op aan. Bij de meeste laat hij meerdere moeilijkheidsniveau's zien zodat iedereen kan voelen op welk level hij of zij zit. Ook focust hij niet alleen op krachttraining maar zitten er ook techniek en flexibiliteitsoefeningen bij. We sluiten altijd af met een stretch en een diepe ademhaling, wat een fijn moment van rust geeft. Beter kan je het niet wensen!
  Roan Woltmeijer
  Roan Woltmeijer
  16:30 11 Sep 23
  Met Guido en Don trainen in het nobelpark is geweldig! Zij luisteren naar je en passen de training aan op wat jij nodig hebt. Het voelt zo anders dan in de sportschool waar ik eerder heb getraind. Het bewegen van je lichaam is voor hun iets natuurlijks en normaals, niet iets wat je alleen doet om even fit te blijven. Het is echt leuk om met Guido en Don te trainen op Pantarijn!
  Olivier van duursen
  Olivier van duursen
  06:57 31 Jul 23
  I joined Goaltrainers in November 2021 and since then I feel so much more healthy and in balance with my body. Sometimes I come to the trainings tired from the day and I always get home with a lot of positive energy. At first I was skeptical about training outdoor the whole year round. However, once I experienced the Goaltrainers, I could not imagine training indoor anymore. Even when it’s cold and rainy, it’s a lot of fun and actually you realize that it’s not as bad as you thought while you were at home, trust me, words of an Italian in the Netherlands😄You are followed with a lot of attention, to make sure you do the right movements, and there are plenty of variations you can choose from according to your level. The group is very diverse and welcoming, so a great place to meet people too!!
  Nina Guarneri
  Nina Guarneri
  19:09 19 Feb 23
  Training with Goaltrainers is always empowering. Most of the time I forget it is about training as it feels more like playing in the park. The diversity in training, ability to choose my tempo and community feeling is perfect for meThe guidance of the trainers is personal, professional and playful. Making movement fun again!! Yes that’s the spiritI am really grateful to be part of this beautiful family and excited for more playing in the park 😌
  Ruben De Vries
  Ruben De Vries
  15:02 19 Aug 22
  Trainen met Guido is verfrissend, uitdagend en leuk! Enthousiast neemt hij de groep mee in zijn bredere visie op beweging en mobility!
  Adrianus van Wijk
  Adrianus van Wijk
  21:02 11 Jul 22
  Guido heeft aandacht voor de persoon die komt trainen met een open blik. Hij maakt de training op maat voor wat jij nodig hebt. Het voelde voor mij echt anders dan bij de sportscholen waar ik gesport heb. Het bewegen van het lichaam wordt benaderd als iets volledig natuurlijks, in plaats van iets wat je eventjes naast je gewone leven doet om fit te blijven.
  Tom Erics
  Tom Erics
  14:31 22 Jun 22
  Toen ik vorig jaar in Nijmegen kwam wonen werd ik met open armen ontvangen in de trainingen van Nijmegen. Een hele zomer super trainingen gehad waar ook aandacht is voor persoonlijke groei🙌🏻Truly a goaltrainers family 💛
  anouck kloosterman
  anouck kloosterman
  11:38 21 Jun 22
  hele fijne lessen heerlijk in de buitenlucht. De trainers zijn heel motiverend en goed opgeleid. zeker aan te raden!
  ITS A BEAUTY AFFAIR Amsterdam
  ITS A BEAUTY AFFAIR Amsterdam
  12:08 18 Aug 20
  Trainen is opeens leuk geworden
  Vincent Van Gele
  Vincent Van Gele
  16:08 05 Mar 20
  Sara de Heer
  Sara de Heer
  06:05 17 Aug 19
  Vunnie
  Vunnie
  12:34 25 May 19
  Joost Edens
  Joost Edens
  12:14 25 Oct 18
  ruben corten
  ruben corten
  18:18 13 Apr 18
  Nice group, eager to help each other out. Check out their Facebook page for more information.
  Wouter Makkinje
  Wouter Makkinje
  21:45 05 Oct 17
  Top trainers en groep!Zekers een aanrader om een keer een gratis proefsessie mee te draaien indien je interesse hebt in Calisthenics of trainen op lichaamsgewicht.
  Ruben Soeteman
  Ruben Soeteman
  21:41 09 Dec 16

  Wij zijn niet je normale sportschool, wij zijn Goaltrainers.

  Laat je verassen door jouw potentie!

  Vul je gegevens in en krijg een GRATIS persoonlijk actie-plan! Wij nemen contact met je op, beloofd!