Persoonlijke coaching

Doelen stellen

professionele navigatie richting jouw persoonlijke doel

Maatwerk

Op maat gemaakt en bewezen Voeding, Training en Mindset plan voor de volledig gekozen periode.

Doelgerichte samenwerking

Persoonlijkere begeleiding zul je nergens anders vinden

Belangrijk: Je kan dit programma niet zomaar beginnen!

Resultaat staat bij ons voorop en dit kunnen we jou garanderen wanneer we jou een op maat gemaakt transformatieprogramma geven. Daarom plannen we eerst een consult gesprek met je in om te zien of er een klik is tussen jou en je trainer en of wij daadwerkelijk in staat zijn om jou te transformeren. (Als dit niet zo is, zullen we je hoogstwaarschijnlijk een andere professional aanbieden)

Heb je interesse in blijvend resultaat? Klik dan op één van de onderstaande opties en we zien je snel!

12 Maanden

12 Maanden

Je hebt vast wel van die periodes gehad waarin je echt vooruitgang maakte in je gezondheid maar daarna gebeurde er iets waardoor je weer volledig terug sprong in je oude patronen. Uit ervaring weten wij dat verandering van levensstijl ongeveer 6 maanden duurt, maar dat de kans dat je terugvliegt in de maanden erna erg groot is. Als je zeker wilt zijn dat je niet terug springt in je oude patronen, is dit jaarprogramma voor jou. De eerste 6 maanden zullen gefocust zijn op verandering, de 2e 6 maanden zullen gericht zijn op het behouden van de levensstijl die jij verdiend!

iets voor jou?

6 Maanden

6 Maanden

Echte transformatie is blijvende transformatie. De gewoontes die jij nu in je leven hebt zijn het resultaat van veel jaren herhalen en bevestigen. Dit is niet iets wat je zo 1,2,3 om kan draaien. Dat heeft tijd nodig en met dit 6 maanden programma kan jij jezelf die tijd gunnen terwijl een professional je begeleidt door alle hobbels en obstakels die je tegen zult komen. Het eind resultaat is de beste versie van jezelf en een gezondheidsplan voor de toekomst!

Iets voor jou?

3 Maanden

3 Maanden

Als je specifieke doelen hebt, is het handig om daar wat hulp bij in te schakelen… Niet omdat je het zelf niet kan, maar omdat het veiliger en sneller gaat met een professional aan je zijde.
In dit 3 maanden programma zul je alle tools en technieken krijgen die jij nodig hebt om de volgende stap in jouw gezondheid te zetten. Het resultaat is de basis van een gezonde levensstijl, een duidelijke gezondheidsplan en meer zelfvertrouwen en discipline om jouw plan ook daadwerkelijk uit te voeren!

Iets voor jou?

Over onze manier van trainen

Hoe kan GoalTrainers helpen om die summerbody te bereiken?

Niet zeker wat je moet kiezen?

Het vinden van het juiste plan voor jou kan lastig zijn.
Laat ons je daarbij helpen!
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!
  Doelen stellen

  professionele navigatie richting jouw persoonlijke doel

  Maatwerk

  Op maat gemaakt en bewezen Voeding, Training en Mindset plan voor de volledig gekozen periode

  Doelgerichte samenwerking

  Persoonlijkere begeleiding zul je nergens anders vinden