laat je inspireren! Niet door saai tekst, maar door deze leuke video:
Persoonlijk

Nergens vind je trainers die zoveel om jouw persoonlijke resultaat geven.

Toegankelijk

Heb jij een lichaam dat kan bewegen? GEFELICITEERD! Dan ben jij gekwalificeerd als GoalTrainer!

Doelgericht

Voel je trots met onze resultaat gedreven aanpak!

Het begon in een sportschool...

Tijdens zijn periode in 2015 als trainer in een sportschool, zag Guido dat veel mensen zich onzeker voelen tijdens het sporten. Vaak wordt er doelloos gewicht heen en weer gegooid zonder stil te staan wat de reden van al deze inspanning is. Er miste een positieve, ondersteunende omgeving met de juiste begeleiding en een DOEL om naartoe te werken.

Tijd voor actie!

in 2016 besloten Guido en Bassou die omgeving zelf te maken door vrijblijvende training sessies in de sportschool aan te bieden! Eindelijk genoten de mensen in de sportschool van succes-ervaringen en leerden ze hoe ze hun lichaam op een meer functionele manier konden gebruiken!
Een sportschool waar mensen individueel trainden veranderde in een inspirerende en positieve omgeving! Mensen begonnen elkaar te helpen, praatten meer met elkaar, gaven elkaar feedback en voelden zich succesvol!

Training outside the box!

De groep groeide snel door de inspirerende, motiverende en positieve sfeer die elke week rond de trainingssessies werd gecreëerd! We groeide uit de sportschool en al snel voegde een nieuwe trainer zich bij het team: Don Keizer. En na een jaar trainen met de GoalTrainers, kwamen de trainers Erik en Erik ook mee. Het team werd completer en professioneler. Echte stappen en vooruitgang konden nu worden gemaakt! Vanaf dit moment lag onze focus niet alleen op het geven van training sessies, maar ook op het ontwikkelen van unieke strategieën en methodes om mensen zo goed mogelijk te kunnen helpen richting een gezondere levensstijl. (Meer over deze methodes Vindt je hier!)

3 Jaar later...

Bij GoalTrainers is het de norm om elkaar te motiveren in plaats van te trainen in je eigen box. Grenzen worden verbroken met de motivatie van de groep... Mensen voelen zich vrij! en zijn enthousiast en geïnspireerd om het beste uit hun lichaam te halen in de frisse buitenlucht. Onze leden worden niet geholpen door alleen uit te leggen hoe je moet trainen, maar door te concentreren op hoe je de gewoontes in je leven zo kunt opbouwen om langdurige verbeteringen in je dagelijkse leven op te bouwen.

Laat onze leden hun ervaring met je delen!

Net als onze leden, wordt jij niet alleen sterker en fitter van onze programma's. Je ontdekt ook hoe jij jouw gewoontes stap voor stap kan aanpassen zodat jij jezelf langdurig resultaat kan garanderen!
''The trainers are really nice, I like them a lot. They pay a lot of attention to you!''
Annelies 90-Day-Challenge participant
''If you love yourself, please grant yourself a course with the GoalTrainers because it will definitely, where-ever you are, enrich your life''
Haico 90-Day-Challenge participant

Ontdek de vrijheid van beweging!

Geïnteresseerd in GoalTrainers?
Laat je inspireren om meer uit je leven te halen...
Start vandaag en ontdek de vrijheid van beweging in jouw lichaam!